четвъртък, 23 януари 2014 г.

Мерцедес S-Class Rental


Мерцедес S-Class Rental
Мерцедес S-Class RentalМерцедес S-Class Rental
S-Class Rental, Алфа Груп ЕООД, предоставя автомобили Мерцедес S-Клас с шофьор за различни цели в България. Обърнете се към нас за всички случаи, когато имате необходимост от ВИП трансфери с лимузина Мерцедес S клас, наем на лимузина с шофьор за делова среща или ВИП посрещане на летище на бизнес партньори, наема на лимузина за сватба, лимузина за абитуриенски бал във Варна, София, Пловдив или Бургас. Независимо от модела, S-клас ще Ви предложи най-високото ниво на сигурност, комфорт и престиж.

Най-високият клас на Мерцедес се отличава със солиден външен вид, а изработката на детайлите в купето и оборудването с най-съвременните технологии винаги са поставяли стандарти в автомобилната индустрия. Съвкупността от изчистените класически форми, мощните двигатели с невероятно култивиран ход, ускорението, плавността на движение на масивната лимузина без значение от неравностите по пътя, седалките в които се чустваш сякаш са правени специално за теб - всичко това е Мерцедес S клас. Нещо повече, независимо дали целта е да не закъснеете за важна среща, да посрещнете важен за Вашия бизнес партньор, да прекосите няколкостотин километра за да вземете полета си, или да превозите семейството си в една от най-сигурните и комфортни лимузини - S Класата на Мерцедес ще Ви предостави всичко от което се нуждаете, надминавайки Вашите очаквания. Неслучайно много от нашите клиенти споделят и мнението - пътуването с Мерцедес S-клас е истинска наслада за сетивата.

В стилния салон на представителния автомобил всичко съдейства за пълноценния отдих и работна атмосфера за тези, които ценят всяка минута. За още повече удоволствие от пътуването, седалките са облицовани в естествена кожа, предлагат електрическо управление както за пътника отпред, така и за тези на задната седалка. Благодарение на ел. уреди за контрол на местоположението, седалките отзад се позиционират независимо една от друга, като така всеки от пътниците има възможност да избере най-подходящата за пътуване позиция или да я сменя без да влияе на спътника до себе си. За благоприятната температура се грижи двузонов или четиризонов климатроник, въздушното окачване на автомобилите (при модел W220) допълва усещането, че пътувате върху летящото килимче, a активното окачване (при W221) ще запази спокойствието Ви през целия път, не позволявайки на колата да се наклони дори и при най-острите завои. Автомобилите предлагат и LCD телевизор с DVD за комфорта на пътниците, колекция от актуални филми, в т.ч. анимационни за децата.

Като допълнителна екстра за удобството на нашите ВИП пътниците сме предвиди лаптоп с интернет достъп чрез Wi-Fi. В автомобилите има задължитело лустро за почистване на обувки, мокри кърпички и чадър за случаите, когато времето е неблагоприятно. За още по взискателните, при предварителна заявка сме готови да предоставим над 30 различни варианта за луксозен аромат в купето, вкл. парфюми и ориенталски аромати.

Автомобилите биват управлявани от професионални шофьори бивши служители на НСО и вежливи водачи в делови костюми, владеещи разговорен английски, немски или руски език, специално подготвени и имащи опит в обслужването на VIP персони. Водачите не пушат и са въоръжени.

Автомобилите нямат надписи, лога или други отличителни белези.
1 ден 3 - 7 дена 8 - 14 дена 1 месец Депозит
НЕ СЕ ПРЕДЛАГА 195 € 140 € 2400 € 3000 €
5 часа 8 часа 12 часа трансфер + 1 км + 1 час
90 € 110 € 135 € НЕ СЕ ПРЕДЛАГА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА 20 €
100 km. incl. 100 km. incl. 100 km. incl. 100 km. incl. 100 km. incl. 100 km. incl.
ТРАНСФЕРИ
Начална точка София.
* Цените са за еднопосочен трансфер. Цените не включват ДДС. Фирмата си запазва правото да променя цените без предизвестие. Цените до Букурещ и Истанбул включват ДДС.

Защо именно с Мерцедес S клас
Трансфер с Мерцедес S клас е много повече от пътуване от точка А до точка Б в страната или в чужбина. Вижте екстрите, които всяка от нашите лимузини предлага, в раздел "Модели" - едва ли друга марка ще се доближи до предлаганото от Мерцедес W220 и W221. Но не отделните екстри и тяхното количество са това което прави пътуването с тези лимузини истинско удоволствие, тайната е в тяхната ненатрапчивост и синхрона с които те въздействат върху сетивата на пътника. Не е тайна, че само половината от нашите клиенти са хора от света на бизнеса. за които бързината на придвижване, пунктуалността на шофьора и представителната външност на автомобила са от основно значение. Останалите 50 процента са родители с малки деца под 5 г, за които сигурността и перфектната возия са приоритет, който не позволява компромиси. Избирайки да пътуват с един от най-сигурните автомобили, те знаят че инвестират в спокойствието на своето дете по време на път, особено за дългите преходи от или до Истанбул и София. Нашите клиенти родители са винаги доволни, когато детето им спи през целия път, а това се случва в 99% от случаите, част от нашия опит.

Какво включва услугата
За клиентите ни, поръчали трансфер с Мерцедес S-клас:

1. Ще проверим актуалния час на кацане, ще отчетем евентуално закъснение или по-ранно пристигане на Вашия полет.
2. Ще се погрижим автомобила да пристигне на летище мин. 15 мин. преди актуалния час на кацане, когато Ви посрещаме.
3. Ще Ви посрещнем с табела с Вашите имена и ще Ви отведем до автомобила.
4. Можем при предварителна заявка от Ваша страна да подготвим музика за слушане в купето по Ваше желание
5. Ще Ви дадем възможност да избирате между над 30 луксозни аромата в купето, при предварителна заявка
6. Ще се съобразим с желаната от Вас температура в купето.
7. Ще Ви предоставим водач с висше образование, владеещ разговорен английски, немски или руски език.
8. Вашият водач ще бъде облечен в делови костюм.
9. Ще Ви представим накратко всички екстри на автомобила в купето, които са от значение за Вашето за максималното удобство по време на път, начините да коригирате седалката си, включването на вентилацията, подгрева, как да оперирате с телевизора и т.н.
10. Ще се постараем да спираме за пауза, когато Вие или Вашето дете имат нужда от почивка.

Ако не намирате желания от Вас маршрут сред тези които сме представили, просто се свържете с нас и ние ще Ви изготвим конкретно, индивидуално съобразено с Вашите желания предложение.

Екстри:
  • стерео
  • стерео CD
  • TV
  • A/C - климатична инсталация
  • PW - ел. стъкла
  • PM - ел. огледала
  • ABS - антиблокировъчна система
  • AB - Airbag
  • GPS
  • CL - централно заключване
  • BC - бордови компютър
  • PSW - серво на волана
  • H - фарове за мъгла
  • Volkswagen Passat Оборудван с всички екстри – CD/ радио, ABS, ESP, DVD, аirbags и други екстри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар